Elite PVC stolarija Smederevo

Elite-PVC Stolarija Smederevo Logo

Komarnici

Da li su vam mirne prolećne i letnje večeri uz otvorene prozore i vrata samo san?
Pored
PVC stolarije  i ALU stolarije, Elite PVC u svojoj ponudi ima i širok asortiman dodatnih proizvoda, uključujući i PVC komarnike. Kako biste u potpunosti mogli da uživate i u prolećnim i letnjim danima, možete odabrati neke od solucija koje nudimo. 

Fiksni komarnici

Rolo komarnici

Plisse komarnici

Sve što je potrebno su tačne dimenzije prozora i vrata, a naša ekipa iz Smedereva tu je da izađe na teren i uradi merenje za vas.

Elite-PVC

Fiksni komarnici

Fiksni komarnici su jednostavno rešenje za prozore manjih dimenzija. Lako se montiraju na okvir prozora i lako se demontiraju ako je potrebno. Pružaju 100% zaštitu od insekata, ne utiču na protok vazduha i propuštaju maksimalnu količinu svetlosti. Okvir je otporan na koroziju i oštećenja, dok mrežica izrađena od specijalnih vlakana ne bledi i otporna je na UV zračenje. Dostupni su u različitim bojama, čineći ih estetski atraktivnim rešenjem.

PVC stolarija Smederevo

Rolo komarnici

Rolo komarnici su funkcionalno i elegantno rešenje koje pruža potpunu zaštitu od insekata. Lako se montiraju na spoljašnji okvir prozora i mogu se podizati i spuštati, omogućavajući pristup spoljašnjem delu prozora i protok vazduha i svetlosti u prostoriju. Mrežica se kliza po aluminijumskim vođicama i rola se u kutiju. Kutija i vođice su otporne na vremenske uticaje. Mrežica izrađena od fiberglasa je otporna na sunčeve zrake, ne bledi i održava zategnutost godinama.

PVC komarnici visokog kvaliteta

Plisse komarnici

Plisse komarnici su vrhunsko estetsko rešenje u suzbijanju insekata. Ovi komarnici su pogodni za sve vrste prozora i vrata, a naročito one većih dimenzija, gdje se ne mogu instalirati fiksni ili rolo komarnici. Gusta zaštitna mrežica štiti od insekata, polena i drugih alergena. Mrežica se pri zatvaranju sakuplja poput harmonike, dajući izgled elegantan i lep. Mrežica takođe ima visoku propusnost svjetlosti i vazduha, visoku otpornost na vremenske uslove, koroziju i UV zrake.

Ne dozvolite da vas komarci ometaju! 


Kontaktirajte nas odmah za besplatno uzimanje mera i sve dodatne informacije. Vaša udobnost je naša misija!

Ne dozvolite da vas komarci ometaju! 
Kontaktirajte nas odmah za besplatno uzimanje mera i sve dodatne informacije. 
Vaša udobnost je naša misija!

Da li ste znali?

Da li ste znali da su komarnici staro rešenje za zaštitu od insekata te, samim tim, zaslužuju pažnju, ako ni zbog čega drugog, ono zbog svoje istorije.
Prvi zapisi o korišćenju komarnika potiču iz starog Egipta, gde su se koristili tkanine i mrežice da bi se zaštitili od komaraca i drugih insekata.

Do sredine 19. veka, komarnici su se koristili samo u bogatim kućama, ali su u 20. veku postali sastavni deo svake stambene jedinice. Danas, komarnici su dostupni u različitim oblicima, materijalima i stilovima, i nude efikasnu zaštitu od insekata, i savršeno se estetski uklapaju u izgled vašeg doma.